Aksione

Zgjidh vitin

08 Mars 2015 - E diel 1:11

8 Marsi – thirrje për angazhim

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gruas, Lëvizja VETËVENDOSJE! organizoi një aktivitet simbolik në sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë. Në këtë ditë, në Kosovë, 55,5% e…

03 Mars 2015 - E martë 2:10

Ministër, luaj me top, e jo me jetën e qytetarëve

Aktivistët e Lëvizjes VETËVENDOSJE! organizuan sot një aksion simbolik pranë objektit të Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik të cilën e drejton Blerand Stavileci. Me deklaratën e…

07 Shkurt 2015 - E shtunë 2:18

Qeveria duhet të ikë, që populli të mbetet

Kosova, po ballafaqohet me krizën më të madhe ekonomike dhe sociale prej përfundimit të luftës deri më sot. Akumulimi i problemeve për 15 vite me…

30 Dhjetor 2014 - E martë 12:10

Serbia luftohet edhe përmes bojkotimit në ETC

Dhjetëra pjesëtarë të Policisë së Kosovës janë vënë sot në gjendje gatishmërie për t’ia mbrojtur prodhimet serbe Ramiz Kelmendit në marketin e tij ETC. Ata…

28 Dhjetor 2014 - E diel 5:44

Bojkoto Produktet e Serbisë!

Sot, më 28 dhjetor, Lëvizja VETËVENDOSJE! e rifilloi fushatën e saj të mirënjohur “Bojkoto Produktet e Serbisë!”, me ç’rast në disa markete te mëdha, të…

11 Shtator 2014 - E enjte 3:38

RTK – RADIO TELEVIZIONI I KUNATAVE

Menaxhmenti i Radio Televizionit të Kosovës i mbuluar me petkun e mediumit publik të paanshëm dhe neutral në raport me qëndrimet e subjekteve politike, në…

09 Shtator 2014 - E martë 4:35

Produkt i Serbisë – bojkotoje!

Sot aktivistët e Lëvizjes VETËVENDOSJE! realizuan një aksion simbolik në billbordat e qytetit ku është reklamuar Uji “Rosa”  i cili është produkt që vjen nga…

28 Gusht 2014 - E enjte 11:04

Gjykata kushtetuese – E nxone, PDK

Sot aktivistët e Lëvizjes VETËVENDOSJE! organizuan një aksion simbolik në Gjykatën Kushtetuese të Republikës së Kosovës. Ky aksion erdhi pas Aktgjykimit arbitrar të gjashtë ,…

31 Dhjetor 2013 - E martë 2:33

Thaçi e solli mollën e kuqe tek Ura e Ibrit

Në mars të vitit 2012, Hashim Thaçi, duke shitur patriotizëm, pat deklaruar që Qeveria e Kosovës e di ku është Molla e Kuqe. Mjafton të…

05 Gusht 2013 - E hënë 2:45

Qeveria Thaçi shpall 230 mijë vende pune!

Sot aktivistë të Lëvizjes VETËVENDOSJE! organizuan në qytete të Kosovës aksionin simbolik “Konkurs Punësimi”. Aktivistët shpërndanë “njoftime” nga Kryeministri Thaçi për hapjen e 230 mijë…

18 Qershor 2013 - E martë 2:52

Aksioni protestues në 27 qytetet të Kosovës

Të martën, me 18 qershor, aktivistët e Lëvizjes VETËVENDOSJE! organizuan aksion nëpër të gjitha qendrat e Kosovës me moton “Marrëveshja ndalet në shesh!”.   Në…