Biografitë e Arbenit dhe Monit

12 Shkurt 2007 - E hënë 5:30
Mon Balaj

Mon Balaj lindi më 25 mars 1980 në gjirin e një familje atdhetare. Familje kjo që, qysh nga viti 1912, kur vendet armiqësore ballkanike filluan…

12 Shkurt 2007 - E hënë 3:27

Arben Xheladini

Arbren Xheladini u lind më 1 shtator 1972 në Tërrnovc të Bujanocit. Familja në të cilën u lind Arbeni, është familje e njohur, e respektuar…