Fletushka nr. 472

28 Korrik 2016 - E enjte 11:03

Shkarko

Në këtë numër do të gjeni këta tituj:

  • Skënder Hyseni t’i ndalë menjëherë deportimet nga Kosova
  • Dhimbje për viktimat e Mynihut
  • ZGJEDHET STRUKTURA E RE UDHËHEQËSE E LËVIZJES VETËVENDOSJE!

Fletushka nr. 471

21 Korrik 2016 - E enjte 11:21

Shkarko

Në këtë numër do të gjeni këta tituj:

  • Albin Kurti merr pjesë në homazhet në Srebrenicë
  • Kërkojmë heqjen e urdhrit që ndalon hyrjen e Dejona Mihalit në Kosovë
  • Denoncim publik ndaj dyshes zhvatëse Rrahim Pacollit dhe Gani Thaçit

Fletushka nr. 470

13 Korrik 2016 - E mërkurë 1:53

Shkarko

Në këtë numër do të gjeni këta tituj:

  • Dështon kërcënimi i Thaçit për demarkacion
  • Pasuria e Kosovës as nuk falet, as nuk vidhet
  • Koalicioni LDK-PDK-SRPSKA po e shtron rrugën për 'Zajednicë'
  • Ylli Hoxha zgjidhet kryetar i Qendrës së Lëvizjes VETËVEN-DOSJE! në Prishtinë

Fletushka nr. 469

06 Korrik 2016 - E mërkurë 9:15

Shkarko

Në këtë numër do të gjeni këta tituj:

  • VETËVENDOSJE! ngushëllon popullin turk për sulmet në Stamboll
  • VETËVENDOSJE! merr pjesë në Këshillin e Internacionales Socialiste në Gjenevë
  • Nga pjesëmarrja e kryetarit Visar Ymeri në forumin ndërkombëtar “Crans Montana”
  • Dënojmë shkeljen e territorit dhe vjedhjen tinëzare të Policisë së Malit të Zi
  • Kënaqshmëria e qytetarëve me punën e Kryetarit të Komunës dhe Administratës Komunale arrin në 80%

Fletushka nr. 468

01 Korrik 2016 - E premte 8:54

Shkarko

Në këtë numër do të gjeni këta tituj:

  • Drejtori i Inspeksionit, Xhelal Sveçla jep dorëheqje
  • 60 ditë prej ngritjes së padisë kundër deportimit të aktivistëve nga Republika e Shqipërisë
  • Themelohet Qendra e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Suedi
  • Nuk do të pranojmë asnjë kufi që i merr territor Kosovës

Fletushka nr. 467

23 Qershor 2016 - E enjte 8:44

Shkarko

Në këtë numër do të gjeni këta tituj:

  • Tragjedia në Prizren
  • Takim me deputetin e SPD-së në Bundestag, Josip Juratoviç
  • Seanca e Kuvendit

Fletushka nr. 466

15 Qershor 2016 - E mërkurë 1:55

Shkarko

Në këtë numër do të gjeni këta tituj:

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! kthehet në Kuvend
  • Vazhdimi i misionit të EULEX-it, heqje dorë nga drejtësia
  • Lëvizja po fuqizohet!
  • Vizita në Gjermani!

Fletushka nr. 465

25 Gusht 2015 - E martë 12:01

Shkarko

Në këtë numër do të gjeni këta tituj:

  • “Zajednica” nuk ka vend në Kosovë
  • Dëmet që ia shkakton “Zajednica” Mitrovicës

Fletushka nr. 464

21 Korrik 2015 - E martë 2:49

Shkarko

Në këtë numër do të gjeni këta tituj:

  • Imet Rrahmani po bën borde partiake në vend të funksionalizimit të odave të profesionistëve shëndetësorë
  • Vdekja e punëtorëve në Kazakistan rëndon mbi të gjithë ata që e kanë varfëruar Kosovën
  • Tryeza për PTK-në

Fletushka nr. 463

15 Korrik 2015 - E mërkurë 7:38

Shkarko

Në këtë numër do të gjeni këta tituj:

  • Vizita në ShBA, takimet me kongresmenë amerikan si dhe pjesëmarrja në Kongresin e Internacionales Socialiste
  • Nga takimi me përfaqësuesit e shoqatës së përpunuesve të Qumështit të Kosovës
  • Mazhoranca parlamentare LDK-PDK shkeli mbi kërkesat e 33 mijë qytetarëve

Fletushka nr. 462

06 Korrik 2015 - E hënë 12:05

Shkarko

Në këtë numër do të gjeni këta tituj:

  • Votimi KUNDËR themelimit të Gjykatës Speciale është i pakthyeshëm
  • Nga 175 deponi ilegale të identifikuara në Komunën e Prishtinës, rreth 100 tashmë janë pastruar
  • Digjitalizimi i shërbimeve në stacionin e autobusëve

Fletushka nr. 461

29 Qershor 2015 - E hënë 11:17

Shkarko

Në këtë numër do të gjeni këta tituj:

  • Demarkacioni me Malin e Zi
  • Gjykata Speciale

Fletushka nr. 460

22 Qershor 2015 - E hënë 11:33

Shkarko

Në këtë numër do të gjeni këta tituj:

  • Në mbështetje të protestës kundër themelimit të Gjykatës Speciale
  • Në mbështetje të prodhuesve dhe përpunuesve vendor të qumështit
  • Dënojmë ashpër intervenimin e dhunshëm ndaj veteranëve

Fletushka nr. 459

16 Qershor 2015 - E martë 4:22

Download

Në këtë numër do të gjeni këta tituj:

  • 10 vjet VETËVENDOSJE!

Fletushka nr. 458

08 Qershor 2015 - E hënë 2:59

Shkarko

Në këtë numër do të gjeni këta tituj:

  • Parlamenti
  • Kryetari Visar Ymeri, merr pjesë në Kongresin e 77 të Partisë Socialiste Franceze si dhe takon kryeministrin Francez
  • Spitali privat brenda QKUK-së – Krimi më i madh që po i bëhet shëndetësisë publike •

Fletushka nr. 457

01 Qershor 2015 - E hënë 1:00

Shkarko

Në këtë numër do të gjeni këta tituj:

  • Gjykata e EULEX-it po e njollosë përpjekjen tonë për liri
  • Në përkrahje të protestës kundër Gjykatës Speciale
  • Miratimi i parë i projektligjit për TVSH-në

Fletushka nr. 456

25 Maj 2015 - E hënë 9:01

Shkarko

Në këtë numër do të gjeni këta tituj:

  • Aksioni: “600 milion euro të popullit më të varfër në Evropë, shkojnë në asfalt”
  • Jo vetëm barazi qytetare, duhet barazi kombëtare
  • Kërkesat e familjarëve janë të drejta
  • Ndarja etnike e Forcave të Armatosura të Kosovës, është e papranueshme!

Fletushka nr. 455

18 Maj 2015 - E hënë 9:06

Shkarko

Në këtë numër do të gjeni këta tituj:

  • Rreth ngjarjeve në Maqedoni
  • Dëmet në politikën e jashtme nga Gjykata Speciale

Fletushka nr. 454

11 Maj 2015 - E hënë 7:10

Download

Në këtë numër do të gjeni këta tituj:

  • Parlamenti
  • Demonstratat në Maqedoni dhe shtetrrethimi në Kumanovë

Fletushka nr. 453

03 Maj 2015 - E diel 9:41

Download

Në këtë numër do të gjeni këta tituj:

  • ZRrE të veprojë si organ i Kuvendit, e jo si zyre e KEDS/KESKO
  • 1 Maji – thirrje për solidaritet e organizim sindikal

Fletushka nr. 452

24 Prill 2015 - E premte 3:09

Shkarko

Në këtë numër do të gjeni këta tituj:

  • Përkrahje protestës kundër humbjes së territorit të Kosovës
  • Protesta e 18 prill-it