Galeria

Debati: “Reciprociteti i munguar në Arsim”
09 Shkurt 2016 - E martë 8:43

Recent Galleries

10

17 Korrik 2016 - E diel 5:08

9

18 Mars 2016 - E premte 1:24

13

25 Shkurt 2016 - E enjte 8:23

Nata e tretë në shesh. Protesta vazhdon. Shihemi nesër në ora 10:00 në protestën tonë kundër marrëveshjeve të dëmshme, kundër qeverise antikushtetuese dhe kundër zgjedhjes…