Lajmet Nga Qendrat

Zgjedh vitin

28 Prill 2017 - E premte 3:00
Qendra Istog: Kontrabandimi i i propozim-vendimeve të Kryetarit Haki Rugova

Sot është bojkotuar seanca e Kuvendit Komunal Istog, nga asambleistët e VETËVENDOSJE!-s dhe asambleistë tjerë të opozitës. Kjo seancë bojkotohet, ngase asamblesë Komunale të Istogut …

12 Mars 2017 - E diel 2:04

Qendra Kastriot: Deponia që po rrezikon qytetarët

Aktivistët e qendrës së Kastriotit organizuan aksionin simbolik ku u shpjeguan dëmet nga deponia e mbeturinave në Llazarevë. Kjo deponi e cila është vendosur ilegalisht…

06 Mars 2017 - E hënë 9:01

Qendra Belgjikë: Zgjidhet kryesia e re

Qendra e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Belgjikë përmbylli me sukses procesin e strukturimit të brendshëm duke zgjedhur Kryesinë e re. Aktivistët e pesë pikave të Lëvizjes…

24 Dhjetor 2016 - E shtunë 10:53

Qendra Fushë Kosovë:

Aktivistët e Lëvizjes VETËVENDOSJE! Qendra në Fushë Kosovë, përmes aksionit simbolik “Dështimet e qeverisjes lokale të Fushë Kosovës” shpërfaqën edhe një herë mendësinë korruptive, keqpërdorimet…

09 Dhjetor 2016 - E premte 4:34

Qendra Gjilan: Mbi gjendjen e arsimit në Gjilan

Çështje e Arsimit në kuadër programit politik të Lëvizjes Vetëvendosje zë një vend të veçantë, prandaj në radhë të parë theksin kryesor e vë në…