Lajmet e fundit

Emrat e deputetëve që votuan kundër rezolutave që propozoi VETËVENDOSJE!

votimi

11 Tetor 2016 - E martë 12:00

Shprendaj me te tjeret

Këtu janë emrat e deputetëve që vutouan kundër rezolutës së propouzar nga Lëvizja VETËVENDOSJE!: Përgjegjësinë e Kryeministrit të Qeverisë së Kosovës në lidhje me Kodin Telefonik shtetëror të Republikës së Kosovës si dhe atë Përgjegjësinë e Kryeministrit dhe Qeverisë së Republikës së Kosovës për situatën aktuale politike në pjesën veriore të Republikës së Kosovës.

Poashtu, këtu gjenden edhe tekstet e plotë të këtyre dy rezolutave.

v1

v2

unnamed

vv1 vv2 vv3