Lajmet e fundit

Fotografi nga homazhet tek varri i Mon Balajt dhe Arben Xheladinit

1

10 Shkurt 2017 - E premte 5:27

Shprendaj me te tjeret

Këtu, para 10 vitesh u varrosën Mon Balaj dhe Arben Xheladini, për të mbetur të gjallë përjetësisht si dëshmorë të vullnetit të popullit për liri e vetëvendosje.