Lajmet e fundit

Mërgata shqiptare në Gjermani përkrah fuqishëm Lëvizjen VETËVENDOSJE!

gjermani

29 Janar 2017 - E diel 10:52

Shprendaj me te tjeret

Këto tre ditë deputetët e Lëvizjes VETËVENDOSJE!, Albin Kurti dhe Donika Kadaj mbajtën disa tubime me bashkatdhetarë në Gjermani.
Në këto tubime, përfaqësuesit Lëvizjes VETËVENDOSJE! prezantuan zhvillimet e fundit politike në Kosovë dhe alternativën e Lëvizjes ndaj këtyre zhvillimeve.
Tubimet që u mbajtën në Bielefeld, Heilbronn dhe Heidelberg ishin përplotë me bashkatdhetarë që kishin shprehur vullnetin dhe interesimin të dëgjonin dhe të bashkëbisedonin me përfaqësuesit e VËTVENDOSJE!-s.

gjermani1 gjermani2