Lajmet e fundit

Mustafa po e lufton shtetin e Kosovës duke emëruar strukturat ilegale ministra

qeveria-ministri-hoti_1483632736-3626616

20 Prill 2017 - E enjte 6:50

Shprendaj me te tjeret

Mustafa po e lufton shtetin e Kosovës duke emëruar strukturat ilegale ministra

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, pa vullnet e pafuqi për t’i luftuar strukturat paralele, emëroi sot drejtuesin e strukturave ilegale Ivan Todosijeviqin, për ministër të Administrimit të Pushtetit Lokal. Drejtimi i institucioneve nga strukturat ilegale është luftë ndaj shtetësisë dhe funksionimit të Republikës. Ndërkaq, emërimi i tyre prej vetë Kryeministrit është i pajustifikueshëm dhe i pafalshëm.

Kjo Qeveri, sikur edhe të kaluarat, të vetmen gjë që ka bërë me strukturat ilegale është amnistimi e tash edhe rehabilitimi i tyre. Kjo Qeveri e paralizuar nuk bën punë të tjera pos atyre që ia cakton Beogradi. Mustafa në vend se të jetë udhëheqës, po bëhet ekzekutues i punëve të strukturave ilegale që nuk e njohin dhe e luftojnë shtetin e Kosovës.

Strukturat ilegale duhet të dënohen për krimet e kryera. Por, Mustafa nuk e ka as qëllim e as dëshirë dhe nuk e pranon që e ka për detyrë.