Lajmet Nga Qendrat

Qendra Zvicër: Qytetarët po i bashkohen masivisht Lëvizjes VETËVENDOSJE!. Anëtarsime të reja në Zvicër

zvicer

03 Prill 2017 - E hënë 8:47

Shprendaj me te tjeret

Sot, në Qendrën e Lëvizjes VETËVENDOSJE të Zvicrës pas anëtarsimeve të shumta nga Kantonet e Bernit, Arau-s dhe Friburg-ut u mbajtën mbledhjet zgjedhore dhe u themeluan pikat e Arau-s, Fribourgut si dhe u ristrukturua pika e Bernit pas antarësimeve të reja në këtë pikë.

Përgatitja dhe përvoja e tyre profesionale plotëson Lëvizjen VETËVENDOSJE me kuadër të rinj që janë të domosdoshëm për ecjën përprara të Alternativës tonë Qeverisëse.

Qendra jonë po vazhdon me shtrirje gjithandej Zvicrës dhe po përgatitet për ndryshimin e madh dhe fitoren Lëvizjes VETËVENDOSJE!
Lëvizja VETËVENDOSJE

zvicer2

Qendra Zvicër
Bern, 2 prill 2017