Rifillimi i gjykimit kundër Albin Kurtit 2010

03 Mars 2017 - E premte 5:09
Lëvizja VETËVENDOSJE! merr pjesë në Internacionalen Socialiste

Lëvizja VETËVENDOSJE! është ftuar të marrë pjesë në punimet e Kongresit të XXV-të të Internacionales Socialiste, i cili po zhvillohet në qytetin e Kartagjenës, ku…

14 Qershor 2010 - E hënë 5:19

Fjala hyrëse në seancën e sotme gjyqësore

Arsyet për mosparaqitje Unë nuk u paraqita në seancën e parë gjyqësore sepse unë nuk e njoh EULEX-in, dhe ngaqë ky rast është i motivuar…

14 Qershor 2010 - E hënë 5:00

Seanca e fundit në gjyqin kundër Albin Kurtit

Seanca e fundit në gjyqin kundër Albin Kurtit u zhvendos përpara datës së planifikuar fillimisht më 21 qershor, për 14 qershor në orën 10:00 në…

13 Qershor 2010 - E diel 5:40

Demonstratë

Në vend që të luftohet krimi i organizuar, po luftohet organizimi i popullit Intervenimi brutal nga njësia speciale e policisë e Kosovës të shtunën në…

12 Qershor 2010 - E shtunë 6:08

Arrestohet Albin Kurti

Sot në ora 15:00 njësitet speciale të Policisë së Kosovës ndërhynë dhunshëm në zyren qendrore të Levizjes VETËVENDOSJE! dhe me këtë rast arrestuan 6 aktivistë…

04 Maj 2010 - E martë 10:10

Episodat e EULEX-it

Gjyqi i EULEX-it kundër Albin Kurtit tashmë ka marrë formën e seancave të rregullta pesëminutëshe, në të cilat po bëhet e ditur shtyrja e saj…

28 Prill 2010 - E mërkurë 4:29

I zellshmi Ali Rexha sërish në seancë

Seanca e nëntë e gjyqit të EULEX-it kundër Albin Kurtit u vonua gjysëm ore por zgjati pesë minuta. Ajo u mbajt vetëm sa për t’u…

19 Prill 2010 - E hënë 4:37

Notë proteste drejtuar Yves de Kermabon

Sot me datë 19 Prill një grup përfaqësuesish të Tiranës, nga nënshkuesit e peticionit mbarekombëtar kundër gjyqit të Albin Kurtit i dërguan shefit të misionit…

16 Prill 2010 - E premte 4:24

Ali Rexha po i mbron vrasësit

Në seancën e shtatë me radhë të gjykimit politik të EULEX-it kundër Albin Kurtit, ashtu sikur që pritej, mungoi avokati mbrojtës Musa Dragusha i caktuar…

15 Prill 2010 - E enjte 4:24

Tash e ka radhën Ali Rexha

Në seancën e gjashtë të gjykimit të EULEX-it kundër Albin Kurtit, dha dorëheqje avokati mbrojtës i caktuar ex officio nga EULEX-i, Avni Gjakova. Në seancën…

13 Prill 2010 - E martë 4:22

EULEX-i e gjeti argatin e nevojshëm

Në seancën e pestë të mbajtur në procesin gjyqësor kundër Albin Kurtit më 13 prill 2010, EULEX-i për herë të parë siguroi të gjithë bashkëpunëtorët…

02 Mars 2010 - E martë 4:21

Kryegjykatësi politikan me urdhra shumë

Sot u mbajt seanca e katërt në procesin gjyqësor kundër Albin Kurtit të rinisur nga EULEX-i. Gjykatësi de Mongeot sot kishte ndërruar rolin që ia…